18 d’ag. 2010

CINEMA A LA FRESCA AL CARRER DE L'AMARGURA, CADAQUÉS

Què es fa un dia de màxima lucidesa deguda a una de les millors ressaques de l'estiu, acompanyada de més cervesa i sol d'agost? Evidentment no s'acostumen a forjar idees emprenedores estirat al sofà prenent-te un Ibuprofeno, malgrat tot a nosaltres ens va succeïr així.
Ahir va quedar innaugurada, amb pregó a càrrec d'Artur Rojas, la primera edició de Cinema a la Fresca al Carrer de l'Amargura, a Cadaqués. L'anfitrió Roger Xuclà ens va deleitar amb viandes excel·lents, a mig camí entre haute-cuisine i reciclatge de nevera.
La pel·lícula: Roma de Federico Fellini. No va plaure a tothom, degut a ser una pel·lícula sense trama alguna, bé, si, la trama és Roma en sí. Fantàstica però per innaugurar Cinema a la Fresca al Carrer de l'Amargura degut a les imatges de carrer que mostra i ja que la primera pel·lícula d'un festival de cinema havia de ser, obligatòriament, una mica snob...
De totes maneres, agradés o no agradés, el comitè de savis del festival l'ha categoritzat de molt exitós, degut a una assistència de 33 persones, algunes de les quals vianants que passaven que es van apuntar anant a comprar pizzes o deixant-se convidar a una cervesa. Com a sorpresa del dia següent, un il·lusionant agraïment d'algú d'aquest públic improvitzat que deia "GRAZIE PER IL CINEMA".
Un únic incident pel soroll amb la policía local, que es va solucionar sense incidents.


Pròximament més Cinema a la Fresca al Carrer de l'Amargura.