11 de jul. 2011

Arxius d'Arquitectura a Catalunya SEL·LECCIONADA ENTRE LES 25 MILLORS IDEES DE NEGOCI A L'INNOVATION FESTIVAL BARCELONA




L’IF Lab exposa les millors idees de negoci i dóna a conèixer els finalistes que viatjaran a Tallinn

Les millors idees de negoci en l’àmbit de les indústries creatives es reuniran durant una setmana a l’Exposició IF Lab, una mostra organitzada per BCD i l’IF Barcelona en el marc del Concurs d’Idees creatives IF Lab que s’exposarà a l’Edifici Mediatic del 18 al 22 de juliol. 

Entre les iniciatives que es podran veure en aquesta exposició temporal s’inclouen tota mena d’idees, tant de productes com de serveis i conceptes, amb un punt en comú: totes aporten innovacions en diversos àmbits, com ara el social, el lúdic, l’arquitectònic, el cultural o el tecnològic. Diverses propostes, des d’aplicacions per a mòbils a jocs infantils, passant per aplicacions musicals que s’adapten a l’estat de cada persona, entre d’altres, mostraran el potencial creatiu dels emprenedors que han participat en el concurs.
Finalistes i lliurament de premis
El tret de sortida de l’exposició IF Lab Barcelona serà el lliurament dels premis als tres finalistes del Concurs d’idees creatives IF Lab, que es durà a terme el mateix dia 28 a les 19.00h. L’elecció que ha fet el jurat s’ha fet en base al grau d’innovació i creativitat de les propostes. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats pel teu blog! Sóc Carles de Printcolor, impremta digital de llibres, i et volem regalar la impressió del llibre del teu blog gratis. ¿T’interesaria? La nostra web: www.printcolorweb.com i per a més informació info@printcolor.es
Més informació de la promoció gratuita: http://www.printcolorweb.com/spa/item/exemple_promocional.html